Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Träffa oss i Visby!

Givetvis hittar du oss och vårt systerföretag Friendly Power på plats under Almedalsveckan i Visby, som inleds den 30 juni.

För oss är Almedalen ett bra tillfälle att träffa bygg- och fastighetsbranschen, politiker, beslutsfattare, journalister och andra som har (eller borde ha!) intresse av framtidens klimatsmarta byggande och energiproduktion.

Vill du träffa oss där finns det många möjligheter. Vi har utställningsplats 413 på Hamngatan, arrangerar ett intressant frukostseminarium den 1 juli och kan även bidra med kunskaper och input till ditt event, seminarium eller paneldebatt.

Hoppas vi ses!

Välkommen till vårt frukostseminarium

Du är varmt välkommen till vårt seminarium den 1 juli med temat:

Går det att kraftigt minska bygg- och fastighetsbranschens klimatpåverkan och samtidigt förbättra lönsamhet och kvalitet? Svaret är ja – och vi berättar hur!

På seminariet presenteras hur stor klimatpåverkan bygg- och fastighetsbranschen faktiskt har idag, och vi tittar närmare på vilka skeden i en byggnads livscykel som har störst betydelse. Aktörer i framkant tipsar om hur du kan göra stora CO2-minskningar med god lönsamhet, och vi berättar hur du kan se på energibesparingar och energiinvesteringar med helt nya ögon.

Seminariet vänder sig till dig som är politiker, inköpare, förvaltare, fastighetsutvecklare, arkitekt, journalist eller har ett personligt intresse för klimat, miljö, energiproduktion, husbyggande och vår gemensamma framtid.

Vi serverar en god frukost och avslutar med öppna frågor till panelen.

När: Måndag 1 juli kl. 08:00 – 10:00
Var: Uppsala universitet Campus Gotland, Cramérgatan 3. Välj B-huset och sal B22.

Medverkande

Johan Nuder, Informationscentrum för hållbart byggande på Svensk Byggtjänst
Julija Kaladžinskaitė, SoliTek
Mats Bjelkevik, Indoor Energy
Mikael Bergbom, Friendly Power
Ingrid Westman, Friendly Building

Du hittar också information om seminariet på Almedalswebben.

Boka Ingrid Westman som talare eller paneldeltagare

Vill du och dina seminariedeltagare veta mer om hur fastigheters energianvändning och klimatpåverkan kan minskas radikalt? Med vår industriella byggmetod maximeras hållbarhet, lönsamhet och kvalitet – samtidigt som vi skapar form och funktion av högsta klass. Vi kallar det framtidens klimatsmarta byggande.

Boka Ingrid Westman – vd och grundare av Friendly Building – för att berätta mer på ditt event, seminarium eller paneldebatt. Ring 070-678 03 22 eller mejla ingrid.westman@friendlybuilding.se för mer information.

Om du är intresserad av solceller och framtidens energiproduktion kan du även kontakta vårt systerföretag Friendly Power, som också finns på plats i Almedalen. Deras vd Mikael Bergbom går att boka på samma sätt som Ingrid.

Välkommen att höra av dig!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.