3 Jan 2019

BDO Magasin skriver om Ingrid Westman och Friendly Building

Posted

Det är fler som uppmärksammar vår vd Ingrid Westman och Friendly Buildings framfart med vackra och miljöanpassade byggnader. Nu senast är det BDO:s kundtidning, BDO Magasin, som har skrivit en artikel om Ingrid och företaget. Du kan läsa hela artikeln här, på sidan 17 -19.    

5 Dec 2018

HuddingeDirekt skriver om Skapaskolan

Posted

Lokaltidningen HuddingeDirekt har nu i november besökt bygget av Skapaskolan i Rosenhill och skrivit en artikel om förskolan, där bland annat vår VD Ingrid Westman är citerad och med på bild. Vi är extra glada över att man i artikeln tagit upp vikten av att bygga klimatneutralt och fördelarna med just passivhus. HuddingeDirekt ingår i […]

5 Dec 2018

Ingrid Westman gästar podden Fastighetsprofilerna

Posted

Nu kan du lyssna på Ingrid när hon blir intervjuad av Jacob Bursell i podden Fastighetsprofilerna. Där delar hon med sig av sin bakgrund, hur det började med passivhus och Friendly Building och vad det är som gör att hon brinner så för klimatfrågan. Podden Fastighetsprofilerna är ett projekt som görs av Jacob Bursell och […]

26 Oct 2018

Vårt projekt Skapaskolan visas på Passivhusdagarna

Posted

En av de byggnader som kommer att visas under Passivhusdagarna 2018 är vårt projekt Skapaskolan. Den 10 november berättar Ingrid Westman mer om projektet på plats i Huddinge.

22 Oct 2018

Ingrid Westman inbjuden av Swedbank

Posted

Vår vd Ingrid Westman träffade många av Swedbanks chefer på huvudkontoret i Sundbyberg för att prata om klimatsmarta hus och energieffektiva lösningar.

21 Oct 2018

Vi deltar i Building Sustainability 2018

Posted

Friendly Building och Friendly Power är med när Sweden Green Building Council arrangerar konferensen Building Sustainability 2018 den 24-25 oktober i Stockholm.

20 Aug 2018

Sökes: Projektledare som vill förändra världen

Posted

Är det viktigt för dig att bidra till en hållbar värld? Vill du vara med och bygga framtidens hus? Då har vi jobbet för dig.

5 Jun 2018

Rösta gärna på oss!

Posted

Friendly Buildings vd Ingrid Westman och Simone Kreutzer från Intressegrupp Passivhus tävlar om ett programspår på Nordens största konferens om hållbart samhällsbyggande. Rösta gärna på oss!

31 May 2018

Vi bygger ny skola för 750 elever i Gustavsberg

Posted

I nära samarbete med Street Monkey Architects och på uppdrag av Turako, kommer Friendly Building att utforma och uppföra Internationella engelska skolans nya skola i Gustavsberg. Här ska på sikt finnas plats för 750 elever och den första skolstarten är planerad till hösten 2021.

28 May 2018

Tyska tidskriften Detail skriver om Friendly Building

Posted

Den välkända tyska bygg- och arkitekturtidskriften Detail skriver om Friendly Buildings och Street Monkey Architects industriellt byggda passivhus med god arkitektur.