Inspirationslunch med Ingrid Westman på Strategisk Arkitektur

Posted on Mar 25, 2018
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Att inspirera och informera om passivhus i kombination med den byggmetod Friendly Building utvecklat, ligger Ingrid Westman varmt om hjärtat. När Strategisk Arkitektur bjöd på ArkLunch nr 2 var det med glädje som Ingrid tog ton och ställde upp som föreläsare.

På Friendly Building har vi en tydlig och stark drivkraft: Vi vill bidra till en bättre och mer hållbar värld genom att bygga väldesignade passivhus på ett smart sätt. Men det är inte alltid som man inom branschen är lika övertygad eller entusiastisk. Att föreläsa, inspirera och informera om passivhus i kombination med vår byggmetod, är därför avgörande för att vi i större skala ska kunna bidra till en mer hållbar och sund värld. På Friendly Building bygger vi med hjärtat och det vill vi att fler ska göra. Det var med stor glädje som Ingrid tackade ja när Strategisk Arkitektur bjöd in Friendly Building som föreläsare till deras inspirationslunch den 22/3 2018. Och visst blev det en härlig lunch, fylld med insikter och framtidshopp. 

Med dessa ord presenterade Strategisk Arkitektur Friendly Building:
Friendly Building är en småskalig byggaktör som vill arbeta med att förändra, den ofta negativa, synen vi har i branschen på passivhus och modulbyggande. Ingrid Westman, som tar ordet vid vår andra Arklunch, har grundat Friendly Building och är civilingenjör från KTH med en lång karriär i olika roller inom byggbranschen bakom sig. Det som driver henne är att få bidra till en bättre och mer hållbar värld genom att bygga väldesignade passivhus på ett smart sätt. Hon fick Upplands Väsby kommuns Hållbarhetspris 2017. Och projektet på bilden i bakgrunden fick Örebro kommuns byggnadspris 2016!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.