Uppskattat föredrag på Passivhuskonferensen

Posted on Oct 30, 2019
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den 24-25 oktober arrangerade IG Passivhus en kombination av mässa och konferens där Ingrid Westman, VD Friendly Building, höll ett mycket uppskattat föredrag, som dessutom uppmärksammades i Byggindustrin.

“Vi behöver en Greta Thunberg som ställer vår bransch mot väggen”. Så lät det när Ingrid Westman pratade till hela passivhuseliten under Passivhuskonferensen. Kritiken till branschen som inte är tillräckligt aktiva eller villiga att bygga hållbart, var rak och tydlig. En vinkling som många åhörare uppskattade och tog till sig av. Förutom Ingrid, var det ett 50 tal andra talare, bl.a passivhusets grundare Professor Wolfgang Feist.

Under konferensen visades inspirerande projekt som en miljonstad i Kina som endast består av passivhus, erfarenhetsvärden från en hel stadsdel i Heidelberg efter 5 års mätningar samt erfarenhetsvärden från det första passivhuset med värden från varje minut i 30 års tid. 

Under mässan som arrangerades samtidigt, kunde man ta del av tekniska lösningar och komponenter för hållbart byggande.

På plats för att bevaka Passivhuskonferensen, fanns bland annat Byggindustrin och här kan du läsa hela artikeln där Ingrid blir citerad.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.