Sökes: Projektledare som vill förändra världen

Posted on Aug 20, 2018
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Är det viktigt för dig att bidra till en hållbar värld? Vill du vara med och bygga framtidens hus? Då har vi jobbet för dig!

Vi på Friendly Building bygger passivhus med stort fokus på arkitektur och design. Passivhus är extremt välisolerade byggnader med minimalt värmeläckage. Det innebär att det bara krävs en liten mängd energi för att värma upp ett hus. Genom att bygga hus som är mer energieffektiva än traditionella byggnader skapas stora vinster för både miljön och plånboken.

Vad vi erbjuder
Som projektledare kommer du ha det yttersta ansvaret för att ro våra projekt i mål. Du samordnar alla inblandade parters uppgifter och insatser. Du kommer även se till att avtal följs och att de ekonomiska planerna hålls. Som den första anställda på bolaget har du möjlighet att bygga upp organisationen och att påverka besluten.

Vem är du?
Det är meriterande om du är utbildad högskole- eller civilingenjör. Vi ser helst att du har fem år eller mer i branschen och att du tidigare jobbat i någon form av ledarroll, exempelvis som arbetsledare eller platschef.

Du har ett starkt miljöintresse och vill åstadkomma förändring på riktigt. Eftersom vi har fabrik i Polen behöver du behärska engelska i tal och skrift. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar, du är strukturerad och du gillar att tillföra kunskap och egna idéer.

Låter det intressant? Ansök redan idag – vi hanterar inkomna ansökningar löpande!

Så här ansöker du
I denna rekrytering samarbetar vi med Worko. Om du har frågor gällande tjänsten eller vill ansöka är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gabriella Nelléus på gabriella.nelleus@worko.com eller 08-598 51 420. Du kan också kontakta Friendly Buildings vd Ingrid Westman på ingrid.westman@friendlybuilding.se eller 070-678 03 22.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.