Hedrande 2:a plats i Veckans Affärer E-prize

Posted on Oct 14, 2019
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Finns det något mer hedrande än att ha folket med sig? Att få just deras röster är ett bevis på att det vi gör är betydelsefullt och uppskattat. I årets upplaga av Veckans Affärers E-prize, kom Friendly Building tvåa i kategorin Energieffektivisering folkets röst. En placering som betyder enormt mycket och som ger energi till att fortsätta vara en drivande kraft för att få hela branschen att bygga passivhus. 

Det är ingen nyhet att klimatkrisen är akut och att alla branscher måste agera. Men långt innan det blev akut, har vi på Friendly Building agerat. Och eftersom vi startade i tid, har vi idag lösningarna. Att så många lagt sin röst på oss, är ett bevis på att människor förstår hur viktigt vårt jobb är.

– Stort tack till alla som röstade på oss, och grattis till Altered som vann i vår klass. Deras snålspolande kranar tänker vi ta med i våra framtida projekt, precis som vi redan har gjort med Nilar, som kom på 3:e plats, Ingrid Westman, Friendly Buildings vd och grundare.

För det är viktigt att vi hjälps åt. Om det ska bli någon förändring räcker det inte med priser, utan vi måste se till att använda produkterna också. Sveriges byggnader står idag för ungefär 30% av energianvändningen och det är när vi börjar jobbar tillsammans och ta hjälp av varandra, som vi verkligen kan bidra till förändring.

Om E-prize.
Sveriges ledande energipris i näringslivet, ett samarbete mellan E.ON och Veckans Affärer. Delas ut för 11:e året i rad till Sveriges mest innovativa energilösningar i kategorierna Förnybart, Energieffektivisering och Hållbara transporter.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.